Metsäylioppilaat ry

Helsinki 1909
Tenttejä, töitä, hirviä ja taimia – forstien syksy

Tenttejä, töitä, hirviä ja taimia – forstien syksy

24.10.2014

Lehdet ovat jo tippuneet ja metsäylioppilaat siirtyneet 1. ja 2. periodin väliselle väliviikolle – mitä kaikkea syksy on tuonut tullessaan?

Orientoiva viikko aloitti vuoden uusien opiskelijoiden ja tuutorien voimin. Fuksibileet, fuksiaiset, fuksisitsit ja muut fuksi-alkuiset oli ja meni, mutta se tärkein odottaa vielä. Forsteja nimittäin fukseista leivotaan
vasta Hirvi- & Taimijuhlilla marraskuussa! Forstiliivi juhlia varten kannattaa hankkia ajoissa Myon toimistopäivystykseltä!

Syyskuun aikana vietettiin Viikissä pohjoismaiden “Life Science”- yliopisto-opiskelijoiden väliset PM-kisat, jotka riemastuttivat myös metsäylioppilaiden arkea.
PM-kisojen järjestäminen on pitkä, raskas ja poikkitieteellinen projekti, mutta palautteen perusteella tänä vuonna onnistuttiin erinomaisesti. Ja Suomi jopa voitti! Alla muutamia kuvia kisoista:

PM Suomi 2014 436PM Suomi 2014 198

PM Suomi 2014 429 Kuvat: Tuulia Ingman

 

 

 

 

 

Metsäylioppilaiden osuuskunta Uniforst on työllistänyt useita metsäylioppilaita ja kattoa menestykselle ei ole entistä laajempien työtarjouksien ansiosta näkyvissä. Jättimäinen kunnia osuuskunnan olemassaolosta ja saavutuksista
kuuluu osuuskunnan perustajien lisäksi koko osuuskunnan hallitukselle. Kaikille metsäylioppilaille suosittelenkin harkitsemaan osuuskunnan jäseneksi liittymistä, jotta kuulee uusista työkeikoista ja voi kilpailla niihin pääsystä!

Pikkujoulukausi on myös alkamaisillaan – fuksikurssin järjestämät metsäylioppilaiden pikkujoulut juhlitaan 24.11 C-grundilla. Samalla viikolla myös seilataan itämerellä, tekstin kirjoituspäivän sukellusveneteemasta huolimatta pinnan yläpuolella!
Risteilytrilogian osa 3 starttaa keskiviikkona 26.11.

Metsäylioppilaiden oma salibandyjoukkue Metsäveitikat aloittaa kautensa väliviikon jälkeen. Tähtäimessä ei enempää tai vähempää kuin mestaruuden puolustaminen.
Palloiluvuorot edellisvuoden tapaan monarilla, joten koulun penkillä istumisen ja juhlinnan lisäksi kannattaa myös urheilla!
Tavataan taas väliviikon jälkeen Viikissä joko töiden, opiskelujen, bileiden tai urheilun merkeissä 😉
-Atte