Metsäylioppilaat ry

Helsinki 1909
Metsäylioppilaiden kesänviettoa

Metsäylioppilaiden kesänviettoa

12.07.2014

Kesätöiden, kenttäkurssien, kesäopintojen ja lomailun ohessa metsäylioppilaita yhteen keräsi tänäkin kesänä Hyytiälän kesäjuhlat.
Sattumaa ei voinut olla, että lähes kuukauden kestänyt yhtäjaksoinen viileän ja sateisen ilman säärintama väistyi kesäjuhlaperjantaiksi.
Jälleennäkemisen riemu ja forstien toiseen kotiin, eli Hyytiälän metsäasemalle, palaaminen laukaisivat iloisen ja vauhdikkaan kesäviikonlopun Juupajoen Hyytiälässä. Fuksien ja muiden juhlavieraiden välinen jalkapallo-ottelu päättyi viime vuoden tapaan fuksien voittoon, tosin tällä kertaa niukoin 3-2 lukemin!

kesis 224

Kesäjuhlien ohella Hyytiälän arkea sekoitti viime vuonna säiden takia tekemättä jäänyt kulotus. Fuksikurssi pääsi helpottamaan noin kolmen hehtaarin alueen uudistumista kulotuksen avulla. Keli oli riittävän kuiva, mutta hieman jännitystä kulotukseen toi loppua kohden yltynyt tuuli. Urakka saatiin kuitenkin kunnialla loppuun ilman palokunnan apua, joten kulotus jäi mieleen hienona kokemuksena!

Kulotusta2014

 

Kulotusta2014_2

 

Metsäylioppilaat edustivat myös Jukolan viestissä. Loppusijoitukseksi metsäläisille tuli 1231, kun taas Joensuun metsäylioppilaat olivat muutama sata sijaa ylempänä. Ehkä ensi vuonna toisinpäin!

Uudet opiskelijat on valittu, syksyllä Viikissä nähdään!