Metsäylioppilaat ry

Helsinki 1909
Metsäylioppilaiden 106. vuosijuhlat

Metsäylioppilaiden 106. vuosijuhlat

02.03.2015

Ainejärjestömme 106-vuotista taivalta juhlittiin 27.2.2015 Tekniskan saleissa. Ilta sujui loistokkaasti ja juhlakansaa oli runsaasti paikalla, niin metsäylioppilaita kuin kutsuvieraitakin.

Juhlaillallisen lomassa laulettiin sekä pidettiin puheita, joissa kuultiin metsäläistarinoita ja metsäalan tulevaisuuden näkymiä. Tapio Silva Oy:n toimitusjohtaja Olli Äijälä totesikin juhlapuheessaan: ”Metsäala ei ole auringonlaskun ala.” Muita juhlapuhujia olivat Metsäylioppilaat ry:n kunniajäsen emeritusprofessori Matti Nuorteva, Metsänhoitajaliiton edustaja Jukka Sippola, metsäylioppilaiden esimies Outi Orenius sekä Metsäylioppilaat ry:n puheenjohtaja Anna Lilja. Illan lopuksi metsäylioppilas Timo Mäkelä piti hellyttävän puheen naisille. Illan kruunasivat perinteiset salonkitanssit.

Juhlassa jaettiin perinteen mukaisesti palkintoja ja kunniamerkkejä ansioituneille metsäylioppilaille.
Tämän vuoden palkitut:
Ansiomerkit    Sini Arnkil, Lauri Lähteenmäki
Kirjanpainaja-palkinto    Laura Nikinmaa

Virallisen juhlatilaisuuden jälkeen siirryttiin jatkoille Satakuntalaiselle osakunnalle, ja juhlat jatkuivat auringonnousuun saakka.

Suuret kiitokset juhlavieraille ja vuosijuhliemme tukijoille, joita olivat Simosol Oy, Suomen Sahat ry, Indufor, Uniforst – metsäylioppilaiden osuuskunta, Puumiesten liitto ja Uittokalusto Oy.