Metsäylioppilaat ry

Helsinki 1909
Metsäveitikoille Unisportin salibandykilpasarjan mestaruus!

Metsäveitikoille Unisportin salibandykilpasarjan mestaruus!

21.03.2014

 

Metsäveitikat nappasi ensimmäistä kertaa historiansa aikana Unisportin Salibandyn kilpasarjasta kultaa!
Finaalissa jalkapallolukemin kaatui matematiikan opiskelijoista koostuva SB Matrix. Varsinaisen peliajan jälkeen tilanne oli 2-2, josta siirryttiin semifinaaleista tutusti rangaistuslaukauskilpailuun.
Kaksi sisään kolmesta riitti ja yleisön mylviessä Poika tuli kotiin! Dynastia on syntynyt ja kesälle suunnitellun rankan kuntokuurin perään on helppo lähteä puolustamaan mestaruutta ensi syksynä.

Finaalissa Metsäveitikoilla paikalla oli 11 kenttäpelaajaa ja maalivahti. Suuri kiitos hienosta suorituksesta finaalissa jokaiselle, mutta myös kaikille muille Metsäveitikoiden peleissä pitkin kautta niin kentällä,  kannustamassa kuin myös järjestelemässä mukana olleille! Joukkueemme vanhemmasta päästä pikkuhiljaa pelaajia valmistuu ja poistuu suuremmille areenoille, joten on ensiarvoisen tärkeää saada myös uutta verta Metsäylioppilaiden
sählyvuoroille, peleihin ja yhdessä liikkumaan ylipäänsä. Toivottakaamme siis myös ensi syksynä tulevat uudet fuksit lämpimästi tervetulleiksi palloilun ihmeelliseen maailmaan!

Metsäylioppilaiden vakiovuorot Monarilla jatkuvat kevääseen saakka normaalisti, tervetuloa pitämään dynastiaa yllä!

Metsäveitikat 21.3
Huomatkaa valtava pokaali johon kaiverretaan kaikkien Metsäylioppilaiden nimet!

Menestyksekästä ensi vuoden sarjaa odotellessa 😉
Atte