Metsäylioppilaat ry

Helsinki 1909
Loppukesän terveiset

Loppukesän terveiset

27.08.2016

Tervehdys!

Niin se vain on, että kesä on lopuillaan ja syksy starttaa tosissaan päivänä minä hyvänsä. Kevät meni ohi hujauksessa ja forstien mitä kummallisimmat kesätyöt alkavat olla purkissa. Nyt valumme hitaasti mutta varmasti takaisin Viikkiin, yliopistoarki kutsuu.

Metsäylioppilaiden kevään tapahtumatarjonta oli runsas. Oli niin pientä kuin suurtakin meininkiä, pääasiassa suurta. Teimme parikin ekskursiota muiden tiedekuntien spekseihin ja urheilutapahtumia oli paljon. Perinteisten vuosijuhlien sijaan lanseerattiin uusi Metsäkliimaksi, loppukeväästä käytiin approilemassa ja lukuvuosi huipentui tyylikkäästi vappuun.

Suurin osa fukseista ja moni muukin metsäläinen vietti taas ikimuistoisen kesän Hyytiälässä. Meno oli ilmeisen mukavaa ja kesä sujui perinteisten kaavojen mukaan, vaikka toki jokainen vuosi tuo hydekesään oman uuden mausteensa. Osa porukasta jatkoi kenttäkursseilua vielä Pohjois-Suomen kurssilla pääosin uuden porukan kanssa. Ihan pohjoisessa olikin jo syksy. Syksyn tuntua on ilmassa Helsingissäkin. Puut näyttävät aavistuksen kellastuneilta, jos on hyvä mielikuvitus.

Maanantaina Viikissä aloittavat uudet fuksit, myös reippaat uudet metsäläiset! Me muut lomailkaamme vielä viimeinen viikko, hopseja ja noppia ehtii panikoida vielä tuonnempanakin. Tervetuloa Viikkiin uudet ja vanhat, siellä nähään, ja kivaa syksyn alkua kaikille!