Metsäylioppilaat ry

Helsinki 1909
Kesäterveisiä

Kesäterveisiä

30.08.2015

Forstien kesään on mahtunut runsaasti toimintaa, kuten kesätöitä, kenttäkursseja, urheilutapahtumia ja Hyytiälän kesäjuhlat.

Yksi tämän kesän kenttäkursseista oli vuosittain järjestettävä Pohjois-Suomen kurssi. Kurssilla tutustuttiin muun muassa poronhoidon ja metsätalouden ristiriitoihin sekä metsänuudistamiseen Lapissa. Tänä vuonna kurssi ennätti käydä Jäämerellä asti.

_MG_1165Terveiset Jäämereltä.

Hyytiälän metsäasemalle kokoontui jälleen heinäkuisena viikonloppuna runsaasti metsäylioppilaita viettämään perinteisiä kesäjuhlia. Ystäviä nähtiin pitkästä aikaa ja kisailtiin muun muassa Fuksit vs. muu maailma -jalkapallo-ottelun merkeissä. Ajoittain sateinen sääkään ei haitannut juhlakansaa, vaan tunnelma oli katossa koko viikonlopun.

Kesätöiden lomassa ehdittiin kunnostautua myös urheilun saralla. Metsäylioppilaiden joukkue suunnisti ansiokkaasti Jukolan viestissä. Tänä vuonna forstit ylsivät sijalle 762. ja kirivät tällä kertaa Joensuun metsäylioppilaiden ohitse. Sijoitukseen tuli tänä vuonna huima parannus edellisestä, ja mikäli tällainen kipuaminen(2014 sijalla 1231.) jatkuu vuosittain, on pian odotettavissa nousu kärkikamppailuihin!
Suunnistuksen lisäksi metsäylioppilaita edusti yksi joukkue niinkin erikoisessa lajissa kuin suolentopallo. Metsäylioppilaiden joukkue osallistui toista kertaa Haukivuorella järjestettäviin suolentopallon MM-kisoihin. Suon herruutta ei vielä voitettu, mutta ehkä ensi vuonna.

Jukola

Metsäylioppilaat Jukolan viestissä.

Suolentis

Suolentopallon MM-kisat.