Metsäylioppilaat Ry

Helsinki 1909
Asuntolat

Asuntolat

Forstila

Forstila_kuva_Vilma_Issakainen

Metsäylioppilaat ry:n asuntola, Forstila, käsittää 20 huoneistoa kolmessa eri rapussa Munkkivuoressa, osoitteessa Ulvilantie 23. Asuntojen pinta-ala on 23 m2, eli 1 huone, keittokomero, wc-pesuhuone ja eteinen. Taloyhtiöstä löytyy pesutupa sekä forstien rakastama sauna. Putki- ja huoneistoremontti valmistui vuonna 2013. Forstien kesken kokoonnutaan vuosittain vähintään keväiseen grillijuhlaan ja pikkujouluihin.

Forstilaan haku on pääsääntöisesti keväisin ja siitä ilmoitetaan MYO:n sähköpostilistalla ja ilmoitustauluilla. Hakijoiksi kelpaavat Metsäylioppilaat ry:n jäseniksi liittyneet metsäylioppilaat. Asunnosta saa kieltäytyä kerran menettämättä paikkaansa jonossa. Asumisaika on valmistumiseen asti, kuitenkin enintään viisi vuotta.

Forstilan asunnot omistaa Metsämiesten Säätiö, joka haluaa tarjota Helsingin Yliopiston metsäylioppilaille kohtuuhintasta asumista opiskelujen tueksi.

Yhteystiedot:
Forstilan isäntä
Kalle Greis
kalle.greis(at)helsinki.fi / 0504905892

Silvica

Silvica_Vilma_Issakainen_K96

Metsäylioppilaiden asuntolasäätiö perustettiin vuonna 1968. Sen tarkoituksena on tarjota edullisia asuntoja metsäylioppilaille. Asuntola Silvican kaksi viisikerroksista taloa valmistuivat Viikkiin vuonna 1972. Asunnot on peruskorjattu vuosina 1994–1995. Putkiremontti tehtiin vuonna 2010. Vuokrattavana on 50 kpl 18m² ja 32 kpl 32m² yksiköitä. Silvica sijaitsee hyvällä paikalla aivan Viikin kampuksen vieressä osoitteissa Talonpojantie 23 ja 25.

Lisää tietoa täältä.